Жахливий інцидент трапився 30 квітня в дитячому садку №74 кубанської столиці. А 1 травня в соціальних мережах оприлюднили відеозапис. На кадрах відео видно, як несамовита жінка кричить на маленького хлопчика не своїм голосом. Після неадекватного виховання змушує дитину стати на коліна і цілувати землю.

При цьому горе-вихователька каже, що дитина душила інших дітей у садку. Весь жахливий скандал відбувається на очах у групи малюків і двох жінок. І навіть нікому на думку не спадає, що діти у такій ситуації можуть отримати травму дитинства на все життя.

За інформацією місцевих ЗМІ, прикрий інцидент стався 30 квітня в дитячому садку №74 на вулиці Комсомольській, 21.

У коментарях до відео шоковані юзери розповіли, що жінка, яка відчитує дитину є завідуючою дитячого садка. Аж не віриться, що люди з такою девіантною поведінкою можуть очолювати дошкільний навчальний заклад.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Відео, як в дитячому саду Краснодара дитину поставили на коліна:

На відео звернули увагу в поліції кубанської столиці. Офіційний представник УМВС по Краснодару Артем Коноваленко розповів, що правоохоронці в курсі таких справ.

"На підставі розміщеної в мережі Інтернет інформації про інцидент в одному з дитячих садків міста Краснодара співробітниками поліції проводиться перевірка. Встановлюються всі обставини події", - зазначив правоохоронець.

До речі, раніше в соцмережах опублікували відео, на якому діти виконують пісню Михайла Круга. Дивовижний відеоролик отримав широкий розголос і департамент освіти міста провів службову перевірку. Вчителю внесено дисциплінарне зауваження.

Нагадаємо, у Миколаєві зграя злих собак окупувала територію дитсадка: страшне відео.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Нелюди жорстоко познущалися над собакою: дика холоднокровність вражає.

Також "Знай.ua" писав про те, що Під Хмельницьким переляканий страус влаштував справжній колапс на дорозі.