Нервовий пасажир літака Airbus A319 британської авіакомпанії easyJet перелякав до смерті пасажирів. Трохи нервовий чоловік спробував відкрити двері повітряного судна в повітрі на шаленій висоті 9 тис. м. Інцидент стався під час перельоту з Лондона в Пізу, повідомила газета The Sun.

"Я бачив, як цей хлопець пішов в туалет. Він здався трохи нервовим, на ньому було широке пальто. Коли вийшов, він попрямував до запасного виходу, схопив ручку і спробував відкрити люк", - повідомив один з пасажирів Річард Коньярд.

За словами одного із пасажирів, член екіпажу наказав молодій людині зупинитися, після чого деякі пасажири почали кричати від жаху і навіть плакати. Ситуація на борту ставала критичною, нажахані люди не знали, чим зарадити і як врятувати свої життя.

"Зрозуміло, що всі були дуже налякані", - зазначив Коньярд.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Зрештою чоловіка повалили на підлогу, посадили на крісло і зв'язали. Командир повітряного судна при заході на посадку попросив аеропорт вислати до літака співробітників поліції. За інформацією видання, правоохоронці зараз проводять перевірку, порушника спокою допитали.

Як зазначає видання, у разі відкриття дверей на такій висоті, шансів вижити у рпасажирів би не було. Температура в авіалайнері б різко впала, а пасажирів, які знаходяться поблизу люка, могло б "висмоктати" з літака.

Йому перешкодили пасажири і співробітник сил безпеки на повітряному транспорті, яким вдалося зв'язати порушника порядку і передати його поліцейським після приземлення.

Нагадаємо, аеропорт "Бориспіль" втрапив у гучний скандал, сотні пасажирів " у заручниках".

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий туроператор вляпався по самі вуха: скандал гримить на всю Україну, "цензурні слова закінчилися".
Join UP! потрапив в новий гучний скандал з туристами.
Також Знай.ua писав, експрес в аеропорт “Бориспіль” їздить на буксирі. У експреса є власний двигун, але після двох поломок він їздить за локомотивом.