На сході Марокко сталася жахлива аварія. Так, в результаті падіння пасажирського автобуса у зрошувальний канал загинули 16 людей, ще 17 отримали травми різної тяжкості. Відомо, що в автобусі перебували мігранти.

Аварія сталася між містами Сайдія та Надор. В автомобілі перебували мігранти з африканських країн, розташованих на південь від Сахари. Водій зник з місця події. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Причина аварії не називається. На місці події працюють екстрені служби. Поліції належить перевірити не тільки обставини аварії, але і те, як стільки нелегальних мігрантів опинилися в цьому автобусі.

Варто нагадати, що в четвер, 25 квітня, в Києві на проспекті Науки машина на великій швидкості збила 11-річну дівчинку. Вона переходила дорогу на пішохідному переході і потрапила під колеса Nissan. Очевидці повідомляють, що водій їхав на величезній швидкості, і не встиг загальмувати. Дівчинку від удару відкинуло на декілька метрів, так вона і залишилася лежати на асфальті без ознак життя. Водій зник з місця події.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олена Зайцева, засуджена до 10 років в'язниці за смертельну ДТП, хоче оскаржити вирок, оскільки винна, за її словами, лише на 30%. Решта 70% лежить на Дронові. Про це стало зрозуміло зі слів журналістки Тетяни Доцяк.

"Ступінь вини своєї і Дронова Зайцева оцінює, як 70 [%] – Дронов і 30 [%] – вона. Просить скасувати вирок. Новий вирок призначити до п'яти років позбавлення волі і звільнити від покарання на випробування. Тобто відпустити "умовно". Цивільні позови розділити також 70 на 30", – стверджує журналістка.

Нагадаємо, залізне місиво в Криму: легковик прорізав маршрутку, є загиблі, перші кадри 18+.

Як повідомляв Знай.uа в Україні з'явилися перші інспектори з паркування: що зміниться для водіїв.

Також Знай.uа писав, у Києві горе-водій збив маленьку дівчинку і втік: пролетіла п'ять метрів і впала.