Українці і гості нашої країни все частіше стають жертвами злодіїв, які чекають людей скрізь. І якщо раніше мова йшла про темний час доби і якісь закутки, то тепер вони не соромляться здійснювати свої незаконні дії прямо серед білого дня у великому натовпі людей.

Про це повідомив українець Євген в спільноті "12 квартал Дніпра", що в соціальній мережі Facebook.

"Ось ці дві особи 15 хвилин тому на перехресті пр. Богдана Хмельницького та вул. Інженерна намагалися залізти в сумку моєї дружини. Наздогнав, наштовхав! І якби не втручання моєї дружини - вони б валялись! Будьте пильні!" - повідомив Євген і оснастив пост фотографією злочинниць.

Українці в коментарях просто в нестямі від люті:
"С*ки, вбити мало! А на завод не хочуть піти попрацювати або прибрати місто", "Циганські пики", "Чудово, друже, такої х*іні у нас на кварталі валом, ринок, люди товпляться, але поки не буде місць для заробітку грошей їх буде все більше , а по обличчю треба 100%", "Молодець! Не важливо, хто це -ЦЕ ЗЛОДІЙ!", "На Інженерці теж дві дами чистять сумки. Будьте обережні. Треба було їм "накостиляти", "Дарма дружина зупинила", "Знайомі обличчя,їх фото вже засвітилося в групі", "Щось мало натовкав", "Вони вчора у жінки в кишеню залізли в магазині Варус, що на 12 кварталі", "А як пристойно виглядають. Стояли поруч в житті б не подумала що можуть щось вкрасти.Світ зійшов з розуму", "Ця особа на Кварталі вже давно, у мене перед новим роком на світлофорі теж намагалася залізти в сумку так не вийшло, я почула,коли вона зрозуміла що піймалися швидко відійшла в сторону"

Багато українців відзначають, що дівчина з фотографії давно промишляє крадіжками і її обличчя вже навіть примелькалось і в інших спільнотах міста Дніпро в соціальних мережах.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Нагадаємо, достатньо лише смартфону: шахраї запустили "аферу по-українськи", жертвою може стати кожен.