У Києві правоохоронці затримали іноземних громадян, які займалися наркоторгівлею, вилучено понад 300 кг героїну.

Про це повідомив перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Столичні поліцейські виявили велику партію наркотиків у ніч з 23 на 24 квітня. Іноземці перевозили наркотичні речовини через Україну до Європи.

"Сьогодні вночі у результаті вдалої роботи оперативниками Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції в столиці нашої держави затримані іноземні громадяни, які займалися поставкою та організацією транзиту через нашу країну до Європи героїну в великих обсягах", - написав він.

В'ячеслав Аброськін додав, що під час операції вилучили більше 300 кг героїну.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Варто зазначити, що у Київській області правоохоронці встигли вилучити 600 кг героїну на загальну суму близько 50 мільйонів доларів США. В результаті чого працівники поліції затримали чотирьох іноземців: громадян Молдови, Туреччини та двох уродженців Македонії. Наркотики зберігалися в орендованому гаражі поруч з сотнями кілограмів фруктів.

Також стало відомо про те, що на річці Дунай між районом румунського міста Суліна і українського села Вилкове прикордонники виявили перевернуту яхту. Пізніше з'ясувалося, що в схованках на дні судна перевозилося рекордну кількість кокаїну.

Нагадаємо, нещодавно в Африці затримали російських моряків з рекордною кількістю кокаїну на борту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Нігерії заарештували швейцарський танкер San Padre Pio з українським екіпажем з 16 моряків. Причиною називають незаконну торгівлю паливом.

Також портал "Знай.uа" писав українські моряки потрапили в лапи ФСБ: шиють справу.