У Львівській області чоловік спробував покінчити з собою прямо в храмі, пише видання Politeka. Зараз правоохоронці намагаються з'ясувати всі обставини інциденту.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Львівській області розповіли, що нещастя сталося в неділю, 21 квітня близько 11:00.
В місті Новий Розділ Миколаївського району молодий чоловік намагався нанести собі тілесні ушкодження, які могли призвести до трагічних наслідків, розповіли копи.
Молодій людині було 23 роки. Попередньо, причиною таку вчинку стала сварка з коханою дівчиною.
Хлопець намагався перерізати вени.
Правоохоронці доставили чоловіка в лікарню, де йому надають медичну допомогу.

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" минулий тиждень для села Чорнотисов Закарпатської області відзначилася моторошною історією: на настоятеля Свято-Вознесенського храму, протоієрея Єфрема Росоху напали. Невідомі жорстоко побили і пограбували літнього чоловіка.

Наш портал також писав, що ймовірність зіткнутися з кишеньковим злодієм, особливо в містах, дуже велика. Справжні професіонали здатні провернути свою справу так, що ви помітите зникнення цінних речей тільки вдома. Щоб уникнути цієї небезпеки, ви просто повинні дотримуватися кількох основних правил безпеки, які значно зменшать ймовірність поганого результату.

Також читайте, що Харківські поліцейські схопили "плаче" горе-грабіжника, який вкрав сейф. Людина з носками на руках намагався вкрасти сейф просто посеред білого дні з автостоянки. Коли чоловік побачив, що такими нелегкими зусиллями він вкрав всього 410 гривень, просто розплакався.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще