У Дніпровському районі Києва сталася аварія з трагічним фіналом. Жертвою став пішохід, який потрапив під колеса Mercedes GL 21 квітня. Свідками події стали журналісти видання Еспресо.

Автомобіль-вбивця мчав по бульвару Перова від Керченської площі в бік Дарниці. Перехрестя з вулицею Сулеймана Стальського водій позашляховика проїжджав на дозволяючий сигнал світлофора зі швидкістю дозволено. Раптом з-за припаркованих зліва машин вискочив чоловік і побіг через дорогу.

Із загиблого злетів кросівок

Водій спробував екстрено загальмувати, але було пізно... Гальмівний шлях був занадто малий, щоб зберегти життя відчайдушного пішоходу.

Тіло лежало на проїжджій частині

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Від удару об капот пішохід відлетів вперед, з нього злетіли кросівки. Лікарі швидкої допомоги лише констатували смерть чоловіка.

Поліція поки не може назвати особу загиблого. На вигляд йому близько сорока-сорока п'яти років.

В лівій смузі залишився стояти незамкнений автомобіль Opel Astra Caravan. Поліцейські припускають, що, можливо, загинув пішохід — це і є водій автомобіля. Це встановить слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром: деталі страшної катастрофи.За інформацією поліції вранці водій одного з автомобілів, рухаючись в напрямку міста скоїв зіткнення з іншим автомобілем, у результаті чого відбулося ще одне зіткнення з іншим транспортним засобом, за кермом якого був 21 водій.

"Знай.uа" повідомляв, що у Вінниці два німці потрапили в страшне ДТП: автомобіль опинився на даху.Близько чотирьох годин дня в центрі Вінниці зіткнулися два легковики з незрозумілих причин. Удар був настільки сильним,що один з автомобілів, а саме, іномарка BMW X5 перекинулася на дах

Нещодавно "Знай.uа" писав, що в Харкові напівгола жінка зістрибнула з даху багатоповерхівки і довго помирав у муках під вікнами.