На одній з головних українських трас Київ-Одеса сталася страшна аварія за участю трьох вантажних авто. За оперативною інформацією екстрених служб, водій автомобіля, який спровокував масштабну ДТП, заснув за кермом.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

За інформацією журналістів, фури зіткнулися в Іванівському районі Одеської області біля повороту на село Шеметова.

"Водій фури, що їхала в напрямку Одеси, не впорався з керуванням. Автомобіль перекинувся на бік, зніс дорожнє огородження. Від удару об бетонні стовпи недобудованого мосту з вантажівки вилетів мотор і відірвало водійську кабіну", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

При цьому автомобіль який впав на бік, встиг зачепити ще дві фури, які їхали в напрямку столиці. Одна з фур, яку зачепили, також перекинулася. У неї розбите скло у водійській кабіні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на півдні Казахстану перекинувся пасажирський автобус, 11 людей загинули, ще 32 постраждали. Зараз вже відомо, що аварія сталася на трасі Алмати-Ташкент. Зазначається, що легковий автомобіль Toyota Camry зіткнувся з припаркованою вантажівкою на дорозі. У свою чергу водій автобуса спробував уникнути ДТП з автомобілями, які зіткнулися попереду, однак перекинувся під час маневрів.

Варто нагадати, що на українських дорогах в кінці травня почнеться тестування 5G технології. Цю інформацію повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян. У новому проекті візьме участь мобільний оператор Vodafone. Ще в 2018 році стало відомо, що Україна хоче за допомогою компанії Nokia обладнати свої дороги 5G технологіями. У березні цю інформацію підтвердили. Тепер же названо дату старту реалізації пілотного проекту – 25 травня.

Нагадаємо, зім'яло як бляшанку: під Києвом сталася масштабна ДТП, є загиблий.

Як повідомляв Знай.uа водії можуть уникнути покарання за фатальні ДТП: що стане "рятувальним колом".

Також Знай.uа писав, українська заробітчанка померла в Італії при загадкових обставинах: подробиці жахливої трагедії.