41-річна американка зі штату Каліфорнія Корал Літл була арештована за розбещення неповнолітніх. Як з'ясувалося в ході слідства, жінка не раз займалася сексом з бойфрендами своїх обох дочок.

Так, одному хлопчикові було всього 14 років, іншому — 15. Крім того, Літл постійно купувала підліткам випивку і сигарети. Про це повідомляє телеканал ABC.

Корал Літл

Відзначається, що жінка була арештована в жовтні 2017 року. Тоді один із підлітків зізнався у зв'язку з матір'ю своєї дівчини, так як йому «було соромно потискати руку її батькові». Пізніше другий хлопчик теж звернувся в поліцію, повідомивши про інтимний зв'язок з Корал.

У свою чергу чоловік американки подав на розлучення через кілька днів після її арешту. Однак в'язниці жінка може уникнути, так як суд хотів дати їй шість років умовно і п'ять років випробувального терміну.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Показати ще

Корал Літл

Через деякий час суддя вирішив, що це занадто м'яке покарання для затриманої. Остаточне рішення стосовно справи буде винесено в кінці квітня 2019 року.

Нагадаємо, що у місті Вараш Рівненській області розшукують чоловіка, який жбурнув 6-річну дівчинку з бетонних сходів. Невідомий чоловік грубо зіштовхнув дитину з драбини на виході з магазину.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Пісочині Харківської області двоє восьмикласників і один учень 9 класу зґвалтували 6-річного Вову з багатодітної сім'ї, який має вроджені вади розвитку.

Також портал Знай.uа писав, що в американському штаті Вісконсін жорстоко вбили 23-річну українку Тетяну Гужву. У скоєнні цього тяжкого злочину підозрюють чоловіка загиблої, який раніше вже притягувався до відповідальності за домашнє насильство.