В Ужгороді сталася потрійна аварія, в наслідок якої постраждали п'ятеро людей, у тому числі двоє дітей.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Закарпатській області.

"Вчора, 13 квітня, близько 11:20 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в Ужгороді на вулиці Берчені сталася ДТП за участю трьох автомобілів, внаслідок якої постраждали люди", - йдеться у повідомлення правоохоронців.

Відомо, що в ДТП потрапили автомобілі марки Peugeot, ВАЗ та Daewoo. За кермом Peugeot перебував 41-річний місцевий мешканець. Він порушив правила дорожнього руху при повороті. Тоді він на зустрічній смузі зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 2104", за кермом якого перебував 52-річний ужгородець.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Правоохоронці повідомляють, що окрім того, у ДТП потрапив автомобіль "Daewoo", під керуванням 27-річного мешканця міста Перечин, який рухався вслід за "Peugeot".

В результаті інциденту в міську лікарню з травмами доставили водія Peugeot і його трьох пасажирів, в тому числі двох малолітніх, а також водія "ВАЗ 2104". Водіїв опитали, а транспортні засоби відправили на спеціальний майданчик.

Працівники поліції вже відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху з постраждалими).

Нагадаємо, у Києві п'яного водія приклеїли скотчем до "стовпа ганьби": влаштували епічне шоу.

Як повідомляв "Знай.ua", у Харкові сталася аварія на водопроводі. Як повідомляють очевидці, на вулиці Плеханівській, 142 прорвало трубу, у результаті чого вулиці залило гарячою водою.

Також "Знай.ua" писав, що У центрі української столиці на бульварі Тараша Шевченка сталася жахлива ДТП за участю двох легкових авто. Відомо, що аварія сталася 7 квітня в першій половині дня, рух на дорозі був вільним, про що свідчить відео з камери спостереження.