У Харкові на вулиці академіка Павлова очевидці зняли пожежа.

Фото було опубліковано в Telegram-каналі "Ху*вий Харків"

Як можна побачити з фотографії, займання сталося прямо біля житлових районів. Про постраждалих поки не повідомляється.

Варто нагадати, що В Херсоні сталася вельми тривожна ситуація. Так, в ході проведення господарських робіт на 4 поверсі адміністративно-навчального корпусу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ МВС України відбувся розрив газового балона.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

За інформацією журналістів, вибух призвів до руйнування частини приміщень, постраждали більше 10 чоловік. У підсумку після аварії з балонному утворився пожежа. Однак, варто зазначити, що за такою легендою провели навчання: "Взаємодія служб екстреного реагування в умовах проведення рятувальної операції при НС з великою кількістю постраждалих".

Ще ми писали про те, що Прикрий інцидент стався вночі 7 квітня у Києві. Страшна пожежа на вулиці Гомельської Подільського району. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

Інформацію про пожежу рятувальники Головного управління ДСНС України Києва отримали в 23:06.

На місці інциденту встановили, що на прибудинковій території горить сміття, трав'яний настил і дерева. На момент прибуття вогнеборці визначили, що полум'я’я охопило площу 200 кв. м з розповсюдженням вогню на одноповерховий житловий будинок та гараж.

Під час гасіння пожежі в одній з допоміжних господарських споруд вибухнуло кілька газових балонів. В результаті вибуху і через щільну забудову приватного ділянки, площа пожежі значно збільшилася.

Нагадаємо, На Донбасі прогримів потужний вибух, до постраждалих не можуть дістатися

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Будинок багатодітної родини став могилою: страшне полум'я забрала безліч життів, рятувальники виявилися безсилі

Також "Знай.ua" писав про те, що Київ вразив потужний пожежа