Фрегат Чорноморського флоту Росії "Адмірал Григорович" влаштував стрілянину в акваторії Чорного моря. Про це повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення флоту Олексія Рульова. За його словами, стрілянина відбувалась в рамках навчань.

Екіпаж відпрацював артилерійські стрільби. Про це йдеться у виданні Крим.Реалії. За словами начальника відділу інформаційного забезпечення флоту, військовослужбовці "здали другу курсову завдання "Плавання та ведення бою одиночним кораблем".

"В рамках завершального етапу підготовки корабля до виконання завдань за призначенням, екіпаж провів підготовчі та залікові артилерійські стрільби по надводної цілі, а також виконав електронні пуски зенітних ракет і високоточної зброї по морській цілі, що імітує надводний корабель умовного противника", – сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Варто зазначити, що вчора, 6 квітня загін кораблів Чорноморського флоту повернувся в пункт базування до Севастополя після проведення ракетних стрільб в акваторії Чорного моря.

Російський міністр оборони Сергій Шойгу 11 березня заявив, що Росія посилила угруповання військ в анексованому Криму. За його словами, це "забезпечує захист території півострова та інтересів Росії в Чорному морі".

Примітно, що через анексію Криму в 2014 році Росія проводить регулярні військові навчання на півострові і в акваторії Чорного моря. В Генштабі України дії військових росіян в Криму називають незаконними.

Нагадаємо, бійці ЗСУ отримають потужного крилатого монстра: путінські терористи затряслися від страху.

Раніше Знай.uа повідомляв, журналіст Юрій Бутусов заявив, що машина, яку підірвали на парковці біля гіпермаркету в Києві, належить офіцерові українських розвідслужб.

Також Знай.uа писав, українські оборонні підприємства освоїли виробництво нелетального електромагнітного озброєння, яке виводить з ладу ворожу електроніку.