У неділю, 7 квітня, патрульна поліція Печерського району отримала виклик про те, що в одній з квартир була виявлена мертва жінка.

Трагедія сталася на вулиці Євгена Коновальця.

Тіло було знайдено приблизно в 7:15.

Жінку знайшли співмешканці, коли повернулися додому. За словами очевидців, тіло жінки було все в синцях та крові.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група і криміналісти. Встановлено, що жінка померла насильницькою смертю. Їй було близько 30 років.

На місце приїхали родичі дівчини для впізнання. Поліція опитала свідків і оглянула квартиру. Більш точні причини смерті встановить судово-медична експертиза.

Варто нагадати, що Мешканка Херсона Ганна Пікуш на своїй сторінці в соціальній мережі заявила, що "на території поліклініки ім. Тропіних, у недобудованій багатоповерхівці знайшли два тіла (хлопець і дівчинка)". Вона зазначила, що, за словами співробітників лікарні, молодь любить робити там селфі. При цьому вона додала, що будівля на балансі лікувального закладу не числиться і причина смерті підлітків невідома.

У відповідь жителі Херсона написали:

Мирослава Господінова: "А ще і на "Чайку" ходять кожен день, висота пристойна для селфі. Малолітки кожен Божий день туди ходять, кричать, п'ють алкоголь, чути як кричали (бухати будеш?) І найстрашніше, що я бачила, сиділи на краю, так що один неправильний рух, і все... Це страшне горе для батьків буде… Раніше хоч сторож був, і поліція туди їздила. А тепер!!? Всім на все наплювати, розікрали, вивезли, парк в страшному стані, і вчора чути було, як на вірне метал «добували», вночі звуки долинали до нас. А раніше зелений парк, троянди, чисто і красиво, вид на Дніпро. Приходили люди в волейбол гуляти. Загалом, куди не подивишся, одна розруха і сміття".

Нагадаємо, Нелюд розправився з матір'ю так, що отетеріли навіть копи

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Харкові загадкову потопельницю виловили з проклятого місця

Також "Знай.ua" писав про те, що В центрі Києва виявили труп чоловіка