В Києві через програмний збій перестали працювати центральні станції метро, повідомлення про це з'явилося на сторінці київського метрополітену в Facebook.

Прес-служба "Київського метрополітену" повідомила про НП в роботі технічного сервісу станцій метро в Києві. Про це в п'ятницю, 5 квітня, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на офіційний акаунт Facebook.

"Друзі! З-за технічних причин, центральні станції метро не працюють. Наші фахівці вже усувають проблему. Безліч безпосередніх приводів для робототехнічних послуг. Приносимо вибачення за незручності!", Київський метрополітен

Люди не можуть дістатися до будинку і до інших місць призначення

Раніше повідомлялося, що прес-секретар "Київського метрополітену" Наталія Макогон повідомила про НП на станції метро «Театральна» під час якого постраждав один пасажир.
Нагадаємо, раніше ми писали, що в центрі Києва автобус розчинився в асфальті, а водій застряг - кадри з місця події.
В українській столиці 1 квітня водієві фургона Volkswagen було не до жартів. Відомо, що транспорт під час руху провалився в глибоку яму на проїжджій частині. На щастя, в салоні, окрім водія, нікого не було й сам він відбувся лише легким переляком. Від допомоги медиків він відмовився.
Варто нагадати, що на трасі Одеса-Рена відбулася жахлива аварія за участю вантажного фургона і пасажирського автобуса. Відомо, що ДТП сталося вранці 2 квітня в районі першого пункту пропуску з боку Сарати. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на дані поліцейських ЗМІ. Як повідомили очевидці з місця події, в 500 метрах від пункту пропуску автобус зіткнувся з фургоном. В результаті події автобус перекинувся. Даних про постраждалих поки немає.

Нагадаємо, київські копи знайшли найбільшу партію героїну в історії України: "Дорослішаємо".

Як повідомляв Знай.uа, в одному з магазинів Дніпра вибухнула дитяча іграшка: дим оповив весь будинок.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Показати ще