У центрі Харкова сварка між чоловіками переросла у стрілянину, унаслідок якої одна людина опинилася в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції області, пише Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що в суботу ввечері, 30 березня, у Харкові на вулиці Сумській виникла сварка між двома молодими людьми. В ході перепалки один з них вихопив пістолет і вистрілив у свого опонента.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Унаслідок інциденту 35-річного жителя Куп’янська госпіталізували в обласну клінічну лікарню. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.

За словами правоохоронців, зловмисник стріляв гумовими кулями. Інформація про подію зареєстровано в журналі заяв та повідомлень Шевченківського відділу поліції. Зараз копи встановлюють всі обставини події. На пошуки зловмисника орієнтовані наряди поліції.

поліція

Окрім того у мережі з’явилося і відео сутички. У коментарях користувачі дивуються, чому на місце події негайно не викликали наряд поліції, а просто стояли і знімали.

"Який мер – таке й місто", "Поліцію треба було викликати, а не знімати і пиляти відосік. При чому тут мер?", "Конкретно мер у даному випадку не несе відповідальності за пістолет у руці однієї людини і мобільний з включеною камерою – в руці іншого. І до речі, той, хто знімає – небезпечніше, того, хто стріляє. З мовчазної згоди одних інші скоюють злочини", – пишуть користувачі.

Нагадаємо, у Києві сталася жахлива трагедія. Після застілля, на вулиці Лариси Руденко 10 чоловік викинувся з вікна 16-го поверху. Фотографії та відео з місця події публікує видання Інформатор. На місці знаходилася сестра загиблого, від шоку вона ніяк не змогла прокоментувати, що відбувається. Відомо, що чоловік був 1988 року народження, його травми виявилися несумісними з життям - смерть настала миттєво.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у фінляндському місті Вантаа неадекватний чоловік скоїв напад на міністра закордонних справ Фінляндії Тімо Сойні, про що стало відомо з повідомлення Helsingin Sanomat.

Також Знай.ua писав про те, що в суботу, 23 березня в Києві відбулася серйозна аварія.