Трагічний інцидент стався в горах. Позашляховик, в якому люди підкоряли гору, зірвався з гори і кілька разів перекинувся під час ралі в російському Геленджику.

Варто відзначити, що під час катання на автомобілі високої прохідності по гірській місцевості, автомобіль не втримався і зірвався з гори. Інцидент зафіксували на відео очевидці трагічної події.

У машині перебувало двоє людей – Михайло Чайковський і Олександр Єрижинський. Примітно, що обидва чоловіки - чемпіони Ростовської області з трофі-ралі. Один з них загинув під час трагічного падіння позашляховика. Внаслідок падіння автомобіля водій і пасажир отримали травми не сумісні з життям. За життя другого зараз борються лікарі.

Останнє відео з’явилось із екіпажем №49. А вже наступного дня їх машина втратить зчеплення з дорогою при підйомі в гору і зірветься вниз…

На жаль, під час катання на автомобілі високої прохідності по гірській місцевості не врятувало від трагічного випадку, автомобіль зірвався з гори.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Нагадаємо, у Карпатах машина з людьми зірвалася з гори: є постраждалі. В українських горах під час трофі-рейду позашляховик з екіпажем зірвався з гори. Інцидент стався в селі Карпатське Турківського району Львівської області.