Агенти Служби безпеки України встановили місцезнаходження громадянина Грузії Вано Надірадзе. Відомо, що цього персонажа Національна поліція України нещодавно оголосила у розшук за незаконне проникнення на територію України з Молдови.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-службы СБУ.

СБУ

"Яке ж було здивування правоохоронців, коли сьогодні вранці під час спільної зі спецпідрозділом НПУ "Корд" операції у затриманого "патріота України" В. Надірадзе на телефоні виявилася листування з агентом російських спецслужб М. Дульским, в якій останній координує з затриманим дії і обговорює можливий розвиток політичної ситуації в Україні", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Варто нагадати, що в місті Познань, засудили до 15 років позбавлення волі 23-річного громадянина України, який у січні минулого року вбив сокирою чоловіка в ігровому залі. Зараз вже відомо, що окружний суд польської Познані також постановив виплатити дружині загиблого 150 тисяч злотих матеріального відшкодування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 22-річна Любов Левицька з села Велике Козятинського району пережила справжній жах, коли ледь не стала жертвою сексуального маніяка. Зазначається, що дівчина мало не стала жертвою хворих фантазій місцевого пенсіонера діда Івана. При цьому він точно знав, що ще з народження дівчина страждає на фенілкетонурію.

Варто відзначити, що ще 27 лютого дівчина поїхала до Козятина купити матері ліки і заплатити за комунальні послуги. Через годину повернулася, проте тут же зникла. Рідні та близькі подумали, що вона пішла до бабусі і почали самостійні пошуки.

Нагадаємо, нелюд жахливо розправився з дружиною: причина настільки дурна, що не вкладається в голові.

Як повідомляв Знай.uа в Криму спалахнула бійка людей з ФСБ: патріоти піднімають повстання.

Знай.uа писав, українцям показали кубло наркоманів на відео: шприци по всьому під'їзду, перелякані жителі не знають куди звертатися.