У Києві чоловік підпалив двері квартири своєї колишньої дружини, коли в будинку перебувала вона, її мати і десятирічний син.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту патрульної поліції.

Наразі вже відомо, що підпал стався у будинку по вулиці Сержа Лифаря, частина підпаленого приміщення, двері сусідбьої квартири та коридор вигоріли до тла.

Варто відзначити, що відразу ж після виклику рятувальники за лічені хвилини прибули на місце пожежі. При цьому вони відразу ж взялись евакуйовувати 7,8 та 9 поверхи, проте задимлення було надзвичайно сильним. Дітей із приміщення поліцейські виносили на руках.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Крім того відомо, що двоє патрульних за допомогою висотних сходів діставали із балкону на 8 поверсі п'ятирічну дівчинку. Також з підпаленої квартири евакуювали жінку, її сина і матір.

Варто додати, що відразу ж після ліквідації пожежі патрульним
вдалося знайти чоловіка, який і скоїв підпал.

Нагадаємо, у четвер, 28 березня, стало відомо про те, що на одному із військових полігонів України прогримів потужний вибух. Інцидент стався увечері коли на загальновійськовому полігоні пролунав вибух, в результаті якого був травмований один військовослужбовець.

Як повідомляв "Знай.ua", у середу, 27 березня, стало відомо про те, що в Дніпрі співробітники пожежної служби приїхали на терміновий виклик у місцеву поліклініку. За повідомленням представників ДСНС Дніпропетровської області, у поліклініці № 4, що знаходиться на вулиці Ламаній, сталася велика пожежа.

Також "Знай.ua" писав, що жителів Кропивницького налякали потужні вибухи, які пролунали ввечері в одному з районів міста. Жителі мікрорайону Ковалівка повідомляють, що після вибухів почалася пожежа поблизу вулиці Київської.

Петро Порошенко - не головнокомандувач, він олігарх і мародер - Анатолій Гриценко