У київському метро на станції "Бориспільська" сталася поломка. Частину зеленої гілки перекрили.
Про це повідомила прес-секретар метрополітену столиці Наталка Макогон.
За даними відомства, частину зеленої гілки метрополітену перекрили через технічну несправність. Відомо, що на станції "Бориспільська" сталася поломка складу поїзда. Інцидент стався близько 15:40.

На під'їзді до депо зламався склад поїзда через що був заблокований процес зміни поїздів. Оскільки поруч було депо зламаний потяг вдалося екстрено відтягнути в ремонтний бокс. Тільки через годину зелена гілка київського метрополітену почала працювати згідно зі штатним режимом.

Зазначимо, що у столиці в "Київському метрополітені" помер чоловік. Йому раптово стало погано після того, як він вийшов з вагона.
Інцидент стався у суботу, 23 березня, на платформі станції метро "Олімпійська". На вигляд чоловікові було близько 70-75 років. Очевидці трагедії розповіли, що він вийшов з вагона на станції метро. Потяг рушив в бік центру Києва від станції "Палац Україна" до "Олімпійської". Чоловік раптово схопився за серце і впав на платформу. Трагедія сталася близько 8:20

https://www.facebook.com/watch/?v=378005989473247

Люди викликали "швидку допомогу". Однак багато хто просто проходив повз. Медики, які прибули на місце трагедії, не змогли врятувати чоловіка й він помер.

Нагадаємо, що 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, бидло-маршрутники заплатять за хамство: збільшені в 18 разів штрафи навчать людяності.

Також Знай.ua писав, що нові станції метро на Виноградар відкриють вже за два роки. Столична влада планує першими збудувати станції "Мостицька" та "Проспект Правди" і в грудні 2021 року ними вже зможуть користуватися кияни.