У Дніпрі надзвичайники врятували жінку, яка впала в колодязь. Про інцидент повідомили в прес-службі ДСНС.

За попередньою інформацією, 22 березня Ленура Леванова відійшла з роботи у супермаркет. Там вона придбала чіпси і сік, після чого повернулась. Дорогою через покинуту ділянку біля залізничної дороги жінка вирішила скоротити шлях. Вона зійшла з протоптаної стежки ближче до паркану і провалилася в триметровий колодязь.

"Мама буквально сповзла на дно колодязя. У результаті вона отримала гематоми, садна і перелом ребра. Пізніше вона нам розповідала, що хоча і відчувала біль у всьому тілі, вирішила не сідати, а стояти, спершись на стіну, бо боялася, що більше вже не підніметься. Так вона простояла три дні", - пояснила журналістам донька постраждалої Наталія.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Донька постраждалої каже, що її мати весь час кликала на допомогу, стукала ціпком по стінці колодязя. На жаль, місце було пустельним, а мобільного телефону у жінки з не було.

Вночі стало холодно. Наталя каже, що її матері пощастило, що на ній був теплий одяг: кофта, халат і щільна дублянка. Крім того, Ленура сама прийняла деякі заходи щодо утеплення, натягнувши на ноги рукавички, і огорнувши їх пакетом.

Ленура Леванова пропала, її родичі дізналися від колег жінки: ті подзвонили і сказали, що Ленура не повернулася з супермаркету. Наталя чоловіком, сестрою і друзями почали пошуки. Обійшли відділення всіх лікарень, розвішували оголошення з закликом про допомоги на стовпах, писали в соцмережах.

Доведені до відчай родичі вирішили заручитися підтримкою кінологів і 24 березня звернулися в "Спілка самаритян-кінологів України" Павлограда. Кінологи почали пошуки. Про пошуки написала Facebook кінолог Лариса Борисенко.

За словами кінолога, службова собака Спаркі активно заметушилася в одному місці, стала скребти лапами і тявкнула, намагаючись сунути голову в отвір колектора.

"Через секунду я вже лежала на землі та також глянула в отвір - бетонний колодязь глибиною близько 3,3 метрів, з двома розгалуженнями всередині. У колодязі було порожньо. Але уявіть мої емоції, коли на мій крик в порожнечу: "Є хто живий?!" - я почула, як ніби слабкий стогін. Я закричала знову, і звідкись з надр землі: "Допоможіть! Я тут три дні!" - згадує Борисенко.

Колодязь, у який провалилася Ленура Леванова, відшукали в 20−25 метрах від того колодязя, який виявила собака. На місце були викликані рятувальники, які з допомогою сходів і мотузки дістали жінку.

Нагадаємо, 98-річний моряк знайшов затонулий корабель Другої світової.

Як повідомляв "Знай.ua", корабель Путіна протаранив міст.

Також "Знай.ua" писав, що легендарний корабель-привид показався світові через 80 років.