У Полтавській області потяг "Інтерсіті" Харків-Київ переїхав жінку. Вона померла на місці.

Про це повідомляє прес-служба національної поліції області.

"За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 276 Кримінального кодексу України (Порушення працівником залізничного, водного або повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження)", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Інцидент стався у селі Супрунівка Полтавського району на посту "311 км". Жінці на вигляд було приблизно 60 років, її особу встановлюють. Відомо, що затримка руху поїзда №723 склала годину і 40 хвилин. Ще один потяг затримався на 1 годину 5 хвилин.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Смертельні випадки, пов'язані із залізничними потягами, все частіше стали відбуватися на території нашої країни. Так, нещодавно неподалік міста Куп'янськ Харківської області вантажний потяг на смерть переїхав чоловіка.

потяг

Згідно з інформацією правоохоронців, вантажний потяг Куп'янськ — Сортувальний — Тополя на неосвітленій ділянці смертельно травмував невідомого чоловіка, вік якого приблизно 25-30 років. Машиніст розповів, що чоловік сидів на лівій колії, при цьому на сигнали високої гучності поїзда не реагував.

Нагадаємо, що пасажири поїзда на Рівненщині були шоковані тим, що прямо під час поїздки він загорівся. Згідно з інформацією рятувальників, повідомлення про інцидент надійшло на гарячу лінію близько 16:40.

Як повідомляв портал "Знай.uа": поїзд збив на смерть молодого чоловіка недалеко від залізничної станції Миколаїв-Дністровський.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві необережний чоловік залишився без голови в прямому сенсі слова.