Стадо кабанів перебігало дорогу на трасі "Київ-Чоп", в результаті чого один з проїжджаючих автомобілів на повній швидкості врізався у тварин. Про це повідомляє Politeka, посилаючись на повідомлення голови організації "Варта1" Ігоря Зінкевича, яке він написав на своїй сторінці в Facebook.

Аварія сталася неподалік від населеного пункту Деревач вночі у вівторок, 19 березня. Як стало відомо, в результаті зіткнення загинули двоє кабанів, а автомобіль "Рено Дастер", що наїхав на стадо, отримав пошкодження.

Згідно з розповідями очевидців події, водій автомобіля шкодує про те, що трапилося, хоча події він ніяк не міг уникнути. Як варіант, можна було вирулити на узбіччя або в перила, проте в такому випадку все закінчилося б більш трагічно. На місце події прибула поліція, складено протокол ДТП.

Збитий кабан

Варто нагадати, що дикі кабани – не рідкість для сіл Одеської області. Наприклад, в 40 км від Одеси в селі Вигода місцеві жителі неодноразово повідомляли про зустрічі з тваринами прямо посеред вулиці Паркової, яка розташована поблизу лісосмуги. Біологи висловили припущення, що тварини заходять в населені пункти для пошуку їжі. Вони відзначили: "Дивує той факт, що звірі неодноразово були помічені серед білого дня, хоча кабани зазвичай чекають ночі".

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Збитий кабан

Незважаючи на те, що дикі свині на людей не нападають, місцеві жителі все ж стурбовані такою їх поведінкою, в результаті чого в соціальних мережах опублікували інструкцію поведінки при зустрічі з тваринами: "По-перше, не потрібно панікувати, не робити різких рухів і не створювати гучних звуків, щоб не викликати агресію у звіра. По-друге, краще швидко дістатися до найближчого дерева або іншого об'єкта, який дозволить піднятися вище одного метра над землею, щоб кабан не міг дістати. Важливо також пам'ятати, що просто тікати від тварини не варто, так як кабан швидко бігає і, наздогнавши, здатний серйозно травмувати людину".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у столиці сталася масштабна аварія, в якій взяло участь відразу три автомобіля та маршрутка.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мережа шокована відеороликом авіакатастрофи, який зняв німецький турист з борту військового вертольота, на якому він летів ще з вісьмома туристами.

Також "Знай.uа" писав, що в центрі Миколаєва маршрутне таксі не змогло розминутися з деревом, в результаті чого тілесні ушкодження отримали четверо пасажирів.