У Києві знову горів магазин корпорації гаранта Roshen.

Як повідомляють в середу, 20 березня місцеві ЗМІ, пожежа виникла у тому ж Дарницькому районі, де вже цього місяця підпалювали два президентські магазини компанії Roshen.

Цього разу невідомі підпалили магазин кондитерської корпорації "Roshen", який знаходиться біля Ленінградської площі.

Зазначається, що пожежу спровокував "коктейль Молотова", який невідомі запустили в магазин.

"На Дарницькій площі в магазин Roshen кинули коктейль Молотова", - йдеться в повідомленні.

На місце прибули співробітники ДержНС, національної поліції і швидка допомога. Вогонь не завдав сильного збитку магазину, була пошкоджена лише частина вітрини магазину площею 2 кв. м.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Це вже втретє за місяць зловмисники підступно замахнулися на президентські магазини компанії Roshen.

Спочатку 15 березня вони атакували магазин президентської корпорації в Дарницькому районі столиці, а потім, 18 березня, на Оболонському проспекті і Хрещатику. Фасади будинків облили горючою сумішшю, імовірно бензином, і підпалили. Ніхто не постраждав, лише трохи обгоріла обшивка фасаду.

Як відомо, кондитерська фабрика Roshen - не просто головний ресурс президента, а його візитівка, своєрідна бізнес-вітрина. Не випадково ж і назву корпорації утворено від прізвища президента: По(Рошен)ко.

За попередній рік підприємство збільшило прибуток в 4 рази, а завдяки доходам лише Roshen діючий президент за минулий рік отримав дивідендів на суму 556,7 млн ​​грн, хоча у 2014 році обіцяв продати свій бізнес, якщо стане президентом. Та обіцянка-цяцянка забулася, а за час президентства Порошенка його Roshen розкинув торговельну мережу по всій Україні, навіть у найвіддаленіших точках країни є його торгові філії.

Нагадаємо, у ніч на 18 березня горіла будівля фірмового магазину "Roshen" у Києві. Інцидент стався пізно вночі в Оболонському районі столиці, біля станції метро "Героїв Дніпра".

Як повідомляв портал Знай.ua, поліція затримала винного у підпалі Roshen в центрі Києва.

Також Знай.ua писав, після пожежі Roshen спіткало нове лихо: вандажівка з цукерками портапила в ДТП.