У центрі Львова п'яний візник кінної прогулянкової карети скоїв аварію на дорозі і намагався втекти з місця злочину. Про це повідомив координатор ГО "Варта-1" і депутат Львівської міської ради Іван Зінкевич в Facebook.

Кучер тікав вулицями міста і створював потенційну загрозу водіям і пішоходам.

Зінкевич розповів про те, що аварія сталася в суботу, 17 березня близько 20:10 у самому центрі міста – на проспекті Свободи.

"Кучер карети навіть не думав гальмувати на пішохідному переході, щоб дати людям пройти. Зі слів свідків, він був п'яний і створив аварійну ситуацію на пішохідному переході, після цього влаштував ДТП з автомобілем Lanos і втік, продовжуючи створювати аварійні ситуації", - повідомив депутат.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

На даний момент немає інформації про те, чи були в ній на момент аварії пасажири. Крім того, в поліції ніяк не коментують обставини цієї аварії і не дають інформації про те, затримали кучера чи ні.

Раніше повідомлялося, що за даними патрульної поліції області, 11 березня надійшла інформація про те, що водій в стані сп'яніння сів за кермо автомобіля Chery.

Наголошується, що прямуючи на місце правопорушення інспектора поліцій помітили автомобіль, який був вказаний в орієнтуванні. Правоохоронці відразу ж спробували зупинити автомобіль, проте водій неадекватно відреагував на вимогу поліції і почав тікати.

Нагадаємо, в Харкові поліцейська влаштував смертельне ДТП. Медики боролися за життя літнього чоловіка кілька днів.

Як повідомляв Знай. ua, в Одесі Mersedes на шаленій швидкості збив пішохода і врізався в дерево. В Одесі легковик збив чоловіка і влетів у дерево, пішоходу відірвало ногу.

Знай. ua писав, що чоловік озброївся мачете і влаштував бойовик прямо в центрі Києва. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.