За даними патрульної поліції області, 11 березня надійшла інформація про те, що водій у стані сп’яніння сів за кермо автомобіля Chery.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Відзначається, що прямуючи на місце правопорушення інспектори поліціх помітили автомобіль, який був вказаний в орієнтуванні. Правоохоронці відразу ж спробували зупинити автомобіль, проте водій неадекватно відреагував на вимогу поліції та почав втікати.

Проте у дворі одного з будинків водій наїхав на бордюр, у результаті чого автомобіль перекинувся на дах.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Під час спілкування із водієм інспектори одразу помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловіку пройти тест на алкоголь. Проте він він відмовився від проходження тесту на місці ДТП та у медичному закладі.

Варто відзначити, що після ДТП на місце приїхала мати правопорушника, яка у доволі неоднозначній формі відреагувала на вчинок сина.

“Ти нас втаскав у таке г*вно! У тебе вагітна дружина, можеш заради неї бути людиною?.. Прохмелієш, тоді з тебе знімуть наручники. А зараз, що тобі кажуть, те і робиш із закритим ротом”, – заявила вона.

Разом з тим варто відзначити, що легковий автомобіль на повній швидкості влетів у зупинку, на якій в цей час стояли люди і чекали на громадський транспорт.

Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) сталася вранці, 14 березня, на одній із зупинок громадського транспорту міста Волгограда в Росії. Машиною в момент аварії керувала студентка місцевого вищого навчального закладу. Вона не впоралась з керуванням та вилетіла на зупинку.

В повідомленні місцевої поліції говориться, що 23-річна дівчина 7:50 ранку (5:50 за Києвом) керувала автомобілем KIA Rio. На площі Леніна вона скоїла наїзд на зупинку громадського транспорту. За первинною інформацією студентка заснула за кермом. В результаті ДТП постраждала молода дівчина. Її доставили з черепно-мозковою травмою у лікарні. Первинна перевірка не виявила в крові дівчини-водія алкоголю.

Нагадаємо, у Дніпрі кримінальні авторитети влаштували дику перестрілку на очах у перехожих.

Як повідомляв "Знай.ua", у Запоріжжі неадекват на шаленій швидкості протаранив пішохода.

Також "Знай.ua" писав, що у справі Зайцевої стався гучний переворот.

У Чернівцях водій, який порушив правила ПДР, кидався на поліцейських