У вівторок, 12 березня, стало відомо про те, що в Одесі на пляжі "Аркадія" стався жахливий інцидент. Так, з пірсу під час сильного вітру здуло маму з візочком, у якому було немовля. Про це розповів очевидець події Василь Бушаров на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як з'ясувалося, на допомогу кинувся чоловік, який стояв поруч. Він одразу помітив, як мама з дитиною впали в море з пірсу.

"Аркадія. Пляж. Сидимо, дивимося на море. Праворуч на пірсі помічаємо метушню. Там кілька дорослих людей. Один з хлопців знімає одяг. Причому знімає дуже швидко. Невже захотілося скупатися? Вода не тепліше 5 градусів. Стрибає у воду з далекої сторони пірса", – написав чоловік.

За його словами, приблизно через 30 секунд на пірс підняли жінку в теплому одязі. Ще через кілька секунд з'являється жива та неушкоджена дитина, а потім з води вибрався сам молодий чоловік.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

"Люди кутають дитину в теплий одяг. Скоро йдуть з пляжу. Вітер був такої сили, що візок з дитиною здуло з пірсу. Мама, стрибнула за ним слідом. Думаю, що якщо б не трапився поруч той хлопець, то потонули би обидва. Врятувалися. Чи правильно сказати врятував", – описав побачену ситуацію одесит.

Нагадаємо, що в Україні лютує стихія. Сильний вітер завалює дерева і стовпи. Такі інциденти трапляються по всій території країни. Громадський діяч і блогер Андрій Смолій показав масштаби ситуації і закликав українців бути обачними.

Як повідомляв портал Знай.uа, злісна стихія, яка вже котрий день вирує в Україні дісталася до Президента України і показала, що достатньо ставити агітаційні намети, так як вони вже на кожному розі.

Також портал Знай.uа писав, що перша трагедія сталася у неділю, 10 березня. На 11-річну дівчинку впало дерево, коли вона стояла з мамою на тролейбусній зупинці. Від отриманих травм дитина померла на місці. Медики, які прибули на місце, нічим допомогти не змогли.