Юнак, якого жорстоко побили в нічному клубі Одеси, помер. Після бійки його госпіталізували, а згодом він впав у кому.

Про це пише видання odessa.net.

Нещодавно в Чорноморську сталася бійка в нічному клубі "Метрополіс". В результаті чого сильно побили місцевого жителя Артура Шапіро. Він впав у кому і лежав в Одеській обласній лікарні. У лікарні хлопця прооперували. Він отямився і навіть йшов на поправку. Та у понеділок, 11 березня, хлопець раптово помер.

Раніше повідомлялося, що між потерпілим Артуром Шапіро і співробітником однієї з приватних охоронних фірм стався конфлікт, що переріс у бійку: підозрюваний одесит вдарив молодій людині в голову, той упав, вдарився головою об плитку і втратив свідомість.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Нападника співробітники Чорноморського ОП вже затримали. З'ясовуються подробиці інциденту.

Зазначимо, що на "Укрзалізниці" в черговий раз стався серйозний скандал, а якщо точніше — то кривава бійня, в результаті якої працівник залізниці опинився в лікарні з серйозними травмами. Бійка сталася прямо на Міжнародний жіночий день, 8 березня.

Також варто нагадати, що колишній партер Мішель Андраде і Наді Дорофєєвої у шоу "Танці з зірками" - Євген Кот — виклав у мережу Instagram відео, в якому постає справжнім суперменом. Запис ведеться з камер відеоспостереження одного з супермаркетів. На ній Євген героїчно захищає співробітницю магазину від нападу зловмисника, який вже направив на неї пістолет. Зав'язується бійка, в ході якої Євгену вдається вибити зброю з рук злочинця.

Нагадаємо, що в рамках туру 36-го туру Чемпіоншіпа під час матчу між Бірмінгем Сіті й Астон Віллою стався неприємний інцидент. На дев'ятій хвилині дербі було зупинено через те, що один з фанатів Бірмінгем Сіті вибіг на поле і вдарив суперника по голові.

Як повідомляв "Знай.ua", у центрі Києва озвірілий натовп накинувся на перехожого.

Також "Знай.ua" писав, що дві буйні компанії перетворили київський ресторан на поле бою та розстріляли охоронців.