У Києві сталася смертельна аварія. Легковик збив пішохода, від отриманих травм той помер у кареті швидкої допомоги.

Аварія сталася у п'ятницю, 8 березня, за адресою проспект Володимира Маяковського, 44, пише "Інформатор".

Близько 20:20 автомобіль марки Chevrolet Aveo служби таксі Uklon збив чоловіка. Повідомляється, що легковик рухався по Маяковського у напрямку вулиці Марини Цвєтаєвої. Саме у цей момент дорогу переходив чоловік. Він робив це у недозволеному місці.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Водій Chevrolet наїхав на пішохода. Чоловік отримав відкритий перелом ноги. До приїзду медиків йому надавали першу допомогу перехожі. Вони викликали медиків. Потерпілого у важкому стані повантажили у карету "швидкої". Однак від отриманих травм чоловік 1960 року народження помер на місці.

Зазначимо, що до підземного переходу необхідно було пройти близько 100 метрів. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту будуть з'ясовувати правоохоронці.

Нагадаємо, що 8 березня у Голосіївському районі Києва на перехресті вулиць Голосіївської і Саперно-Слобідській сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох жінок. У ДТП потрапили автомобілі Audi Q5 і Nissan Tiida.

В результаті інциденту поранення отримала дитина, яка перебувала в авто Nissan. Їй розбитим склом посікло обличчя.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", центр Харкова знову пережив страшну ДТП: перевернуті машини, людей розвозять швидкі. ДТП сталося на перехресті вулиць Гагаріна та Тираспольської. Про це повідомляють очевидці. На дорозі зіткнулися "Форд"і ВАЗ.

Також портал "Знай.uа" писав, що у жахливому ДТП на Тернопільщині загинув син чиновника: 11-річний хлопчик мріяв стати спортсменом. Він був єдиною дитиною в сім'ї. Хлопчик, який загинув на місці аварії.