В Ужгородському районі стався жахливий інцидент, який закінчився смертю жінки. Відомо, що чоловік прийшов додому в нетверезому стані, де чекала його дружина теж напідпитку.

Інцидент стався в ході сварки подружжя. Повідомляється, що чоловік штовхнув свою дружину. Остання не змогла встояти на ногах і впала на підлогу. В результаті, чоловік почав застосовувати до неї фізичну силу. Він бив її по животу, голові і тілу в цілому. Від травм, несумісних з життям, жінка померла.

Судово-медична експертиза, яка має встановити причину смерті, показала, що у жінки були множинні травми. Від таких травм люди просто не виживають. Мало того, що під час експертизи фахівці виявили травму головного мозку, зламані ребра, травму легенів, у жінки розірвалася дванадцятипала кишка і не тільки, а також були виявлені крововиливи.

Сусіди розповідають, що і чоловік, і дружина часто прикладалися до чарки. У зв'язку з цим у них і виникали скандали. Зі слів сусідів, чоловіка найбільше дратувало саме те, що його дружина вживає алкогольні напої і через це він часто прикладав до дружини силу.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Показати ще

До речі, дуже багато таких сімейних моторошних мелодрам відбуваються через алкоголь. Вже давно доведено, що горілка, як і будь-який інший алкоголь, діє на свідомість людини. Тобто, людина абсолютно завжди "під градусом" змінюється. Хтось стає тихим і спокійним, а хтось буйним провокатором. Все це залежить від того, що закладено в людині споконвічно. Подібні ситуації можна було б уникнути, якби подружжя були в тверезому стані.

Відомо, що чоловік заперечує свою причетність до смерті дружини.

Нагадаємо, неадекватний чоловік забив свою дружину до смерті і спокійно пішов спати.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Харкові пасажир таксі жорстоко вбив водія. Кадри, які вас шокують.

Знай.uа писав, в Одесі чоловік жорстоко вбив свою сімдесяти трьох річну бабусю і вистрибнув з вікна багатоповерхового будинку. Чоловік розбився на смерть.