У неділю, 3 березня, в Москві на кільцевій автомобільній дорозі (МКАД) зіштовхнулися близько 40 машин. Незважаючи на те, що на календарі весна, масштабна ДТП сталася через сильну ожеледицю. Про це повідомляють локальні ЗМІ.

З того що відомо на даний момент: двом жінкам потрібні медичні послуги, і якщо першій вдалося надати допомогу на місці, то другу довелося госпіталізувати. Рух на трасі перекрито по двом з п'яти смуг.

Свідки зіткнення називають інцидент "катострофічним".

"Це було годину тому. Поліція під'їжджала і швидка. Деякі машини були вщент розбиті. І автобуси, і машини. Катастрофа якась", - коментує аварію один з очевидців.

Розливу палива і загоряння машин помічено не було.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Питання чому високошвидкісна траса покрита льодом все ще залишається без відповіді. До речі, така проблема спостерігається не тільки на Російських трасах, але й на багатьох Українських дорогах в холодну пору року.

Нагадаємо, раніше в Запіріжжі неадекват на шаленій швидкості протаранив пішохода: водія-вбивцю шукає вся Україна. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції. ДТП сталося в Хортицькому районі міста. Там водій на невстановленому легковому авто світлого кольору збив пішохода і зник з місця аварії. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , трагічно відома автоледі Олена Зайцева не буде сидіти 10 років за гратами, всупереч справедливим очікуванням родичів жертв кривавого ДТП у Харкові. Їй, а також другому винуватцю катастрофи, Геннадію Дронову, істотно скоротили тюремний термін. Про зміни у судовому рішенні і про своій особистому погляді на вирок Зайцевої розповідає адвокат Зайцевої - Юлія Козир.

"Знай.ua" писав, що Вантажівка і автобус розвернулися поперек дороги і перекрила обидві смуги. У селищі Курилово, яке входить в один з адміністративних округів російської столиці, сталася страшна аварія. Відомо, що в результаті ДТП постраждали громадяни України.