У США сталася моторошна авіакатастрофа. Відомо, що легкомоторний літак в штаті Флорида врізався в житловий висотний будинок. Аварія сталася в Форт-Лодердейл. У результаті катастрофи загинула одна людина - пілот.

Про це стало відомо завдяки повідомленню ABCNews.

За інформацією журналістів, аварія сталася 1 березня. Так, представники Федерального управління цивільної авіації встановили, що розбився одномісний легкомоторний літак Piper PA-25.

Особу загиблого поки не встановили. Літак врізався в квартиру між 16-м та 17-м поверхами і впав поблизу басейну біля житлового хмарочоса. Адміністрація будинку евакуювала людей з будівлі. Очевидці стверджують, що літак нібито втратив керування та влетів в хмарочос. Зараз встановлено, що він вилетів з аеропорту Норт-Перрі в Пемброк-Пайнс. Експерти Національної ради з безпеки на транспорті США розслідують аварію.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Варто нагадати, що в четвер, 28 лютого, стало відомо про те, що пасажирський літак турецької авіакомпанії здійснив незаплановану посадку в Одеському аеропорту. У повідомленні говориться, що літак летів зі Стамбула до Москви, літак здійснив аварійну посадку в Одесі. На борту 122 пасажира.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 23 лютого, в США на південному сході штату Техас розбився вантажний літак Boeing 767, що належав авіакомпанії Atlas Air. Цю інформацію повідомило Федеральне авіаційне управління (ФАУ) США в Twitter. Аварія сталася недалеко від міста Анауак приблизно о 12.45 за місцевим часом (20.45 за Києвом). За попередніми даними, на борту знаходилися три людини. В управлінні шерифа округу Чеймберс повідомили, що вцілілих в авіакатастрофі не виявили.

Нагадаємо, невідома отрута ледь не вбила десятки українців на борту літака.

Як повідомляв Знай.uа літаки Трампа і Трюдо обірвали крильця путінським Ту-160: деталі спецоперації.

Знай.uа писав, у Росії військовий літак розвалився прямо в повітрі: відео жахливої аварії.

Відео катастрофи опублікувало місцеве видання: