У місті Дніпро у маршрутки відірвалася частина зовнішньої обшивки. Повернути металевий лист на місце водій намагався самостійно, коли зупинився на світлофорі. Прилаштував відірвану частину дверей, як міг, і поїхав далі. Про це повідомляє "Сьогодні".

В АТП, з якого мікроавтобус вийшов на маршрут, відзначили, що перед виїздом зауважень до технічного стану транспортного засобу не було.

Нагадаємо,що переповнена маршрутка розвалилася на частини прямо на ходу.У середу ввечері, 9 серпня, в Одесі прямо на ходу розвалилася маршрутка. Про це повідомляє портал "odessa.net". Згідно з інформацією, інцидент стався на вулиці Краснослобідської. В результаті у, переповненого пасажирами автобуса "Богдан" відвалилася частина ходової.Після того, що сталося маршрутка ледь не протаранив припаркований на тротуарі легковик. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що ось це євростандарт! У Києві маршрутка розвалилася на ходу.У вівторок, 15 травня, у Києві в маршрутки №189, яка курсує за маршрутом вул. Ірпінська - вул. Володимирська, на ходу відвалилися колеса.Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Київ Оперативний". Відзначається, що НП сталася під час повороту маршрутного таксі.За інформацією автора, маршрутка на повній швидкості з другого ряду намагалася вписатися в поворот. Водій не впорався з керуванням і його занесло прямо в дорожній знак, який він і зніс. Також маршрутка дуже сильно підрізав автомобіль, який їхав прямо. Вона буквально влетіла до нього і навіть трохи зачепила, але на щастя, все обійшлося. Але, швидше за все, власникові машини все ж доведеться ремонтувати бампер.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Знай.uа" життя за 8 гривень: неймовірна трагедія в маршрутці потрясла Київ.В українській столиці у Святошинському районі чоловік помер в результаті того, що його викинув з маршрутки інший пасажир. Відомо, що чоловік сильно вдарився головою і помер в кареті швидкої допомоги. Так, трагічний інцидент стався на Великій Кільцевій дорозі. Саме там виявили лежачого на асфальті невідомого чоловіка.