В Одеському аеропорту в четвер, 28 лютого, здійснив аварійну посадку літак авіакомпанії Turkish Airlines, що летів із Стамбула до Москви. Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

Видання пише, що повітряне судно запросило аварійну посадку в аеропорту Одеси. Через деякий час Boeing 737 різко знизився над Одесою і сів. Літак здійснив посадку в 17:40.

Перед призимлением екіпаж повідомив про низький тиск масла в системі. В 17:53 повідомлялося, що закрилки вийшли і літак сів в звичайному режимі. Зараз він знаходиться на 13 стоянці. Фахівці проводять огляд систем і агрегатів.

Нагадаємо, що Муха ледь не поховала двісті туристів в небі над Одесою: відео.Про це українським журналістам розповіла одна з пасажирок Ганна Костюкова. За її словами, відправлення літака затримувалася. В аеропорту пасажирам повідомили, що лайнер нібито "заводили з штовхача", самі ж люди бачили біля нього якусь техніку. Ганна каже, що літак перевізника Yanair близько 6 ранку підняли в небо, де він покружляв близько години і приземлився в одеському аеропорту з технічних причин. Пасажирам повідомили, що це довелося зробити з-за проблем з тиском".

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що моторошні крики: момент аварійної посадки літака у Києві показали очима пасажирів.З'явилося відео посадки літака в київському аеропорту «Київ», коли під загрозою опинилися життя 169 пасажирів. Так, із-за негоди 14 червня літак української авіакомпанії Bravo здійснив жорстку посадку в аеропорту «Київ». Про це повідомляє Politeka. Один з пасажирів рейсу надав ексклюзивне відео українським журналістам. Відео було знято з ілюмінатора літака під час посадки. Спочатку все йшло нормально. Літак почав сідати на смугу крізь дощ і пориви вітру.

"Знай.uа" писав, що Півгодини пекла: що відбувалося з пасажирами, поки літак здійснював аварійну посадку.За попередньою інформацією, у літака відмовив двигун, але що насправді послужило причиною екстреної посадки повітряного судна, поки невідомо З-за аварійної ситуації лайнер, що прямував з Бішкека в Баткен, повернувся в аеропорт майже відразу після зльоту, повідомили пасажири рейсу в Facebook.