У Харківській області в лісосмузі знайшли обсмоктаний тваринами труп. Про це повідомляє "NewsRoom".

За попередніми даними інцидент стався між селами Хорошево і Бабаї вчора, 26 лютого, близько 11:22. Експерти встановили в ході попереднього огляду, що померлий –це чоловік віком приблизно 45-50 років. Поліція направила останки в морг для проведення эксперизы. Зараз правоохоронці встановлюють особу померлого, його родичів і всі обставини події.

Нагадаємо, що застали обсмоктано труп: "милі" тваринки пообідали українцем.Історія, що сталася в селі Ковалівка Миколаївської області, змушує зупинитися кров у жилах: в'єтнамські свині зжерли свого 80-річного господаря. Востаннє пенсіонера бачили живим у суботу, 17 лютого. На сполох почали бити сусіди, коли зрозуміли, що не бачили чоловіка занадто довго. Його пошматоване тіло знайшли на ділянці: тулуб вже було без голови, рук і внутрішніх органів.

Нещодавно "Знай.uа" писав,що кияни йшли на роботу повз трупа пенсіонера: фото 18+.Ще Кияни йшли на роботу повз трупа пенсіонера: фото 18+ 09:57 31.01 Головна » Столиця » Кияни йшли на роботу повз трупа пенсіонера: фото 18+ Труп лежав прямо під дев'ятиповерховою будинком Кияни йшли на роботу повз трупа пенсіонера: фото 18+ В українській столиці стався жахливий інцидент. Так, 30 січня приблизно о 13:30 біля будинку по вулиці Мілютенка перехожі виявили бездиханне тіло чоловіка. Люди викликали наряд копів.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Знай.uа" повідомляв, що у Києві знайшли труп, "по горло" нашпигований наркотиками: фото 18+.Українську столицю шокував нічний інцидент. У ніч з 27 на 28 вересня біля станції метро "Позняки" біля магазину "Баул" виявлено труп чоловіка. За оперативними даними медиків, причиною смерті стало передозування наркотиками. Так, труп чоловіка знайшли приблизно о 01:30. Співробітники слідчо-оперативної групи оглянули місце знахідки тіла. Жодних документів чи речей при ньому виявлено не було, особистість не встановлена.