27 лютого, близько 14:00, на проспекті Пушкіна, біля будинку №37, автомобіль Geely провалився під асфальт. Водій машини відразу ж викликав поліцію. У інциденті ніхто не постраждав. Про це повідомляє "Инфрматор".

Працівник магазину на проспекті Пушкіна – дівчина Оля, розповіла, що кілька тижнів тому комунальники вже приїжджали за цією адресою. Дівчина розповіла, що вони підняли паніку, все полагодили, засипали яму землею, вставили туди дві палички і поїхали. Сьогодні місцеві жителі помітили, що трубу знову прорвало на тому ж місці, тому комунальщиків знову викликали. Але аварійка не приїхала, доки в яму автомобіль не провалився.

Водій іномарки – Андрій, розповів, що він припаркувався на проспекті Пушкіна біля устанолених паличок на тротуарній плитці. Але до того, як він вийшов з машини, водій відчув, що заднє праве колесо провалилося в асфальт. Андрій викликав на місце події поліцію, щоб все оформити як ДТП.

Зараз поліція з'ясовує деталі інциденту, а комунальники займаються ліквідацією аварії.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Показати ще

Нагадаємо, що у Києві тролейбус змінив маршрут і несподівано провалився в пекло: моторошні кадри.Київ давно вже асоціюється з втомленими дорогами і мостами, про яких у мережі ходять мільйони смішних історій, хоча самим жителям столиці не особливо весело від жахливих умов життя. Чого тільки варті фантастичні суми в платіжках, відсутність гарячої води в кранах, а також гори сміття, які на кожному кроці зустрічаються в головному місті нашої країни.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що скупився в Ашані - і на чай до Сатани: на Борщагівці відкрився портал в пекло, спасибі комунальникам.На Борщагівці, неподалік від гіпермаркету Ашан, провалився асфальт, відкривши моторошний "портал" прямо на дорозі у перехожих. Про це стало відомо завдяки виданню "Варти Еспрессо".

"Знай.uа" повідомляв, що комунальники "розчленували" центральну вулицю Києва, городяни не вірять своїм очам.Ними обмежили смугу для громадського транспорту, повідомляють "Укравтодор". За словами чиновників, фізичне відділення смуги полегшить рух маршрутного транспорту та зробить неможливим парковку на ній.