Останнім часом у Львові не вщухають скандали, пов'язані з лікарями. Відомо про смерть трьох пацієнтів. Родичі померлих звинувачують медичних працівників у своїх втратах, а що з цього приводу думають правоохоронні органи - розберемося разом.

Перший випадок стався ще два роки тому. У 2017 році медики не змогли поставити дитині правильний діагноз. В результаті у хлопчика почалося загострення хвороби і він помер.

Відомо, що в даному інциденті звинувачуються два лікаря Жидачівської центральної районної лікарні. На даний час їм загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років, а також їм можуть заборонити три роки займати певні посади.

лікарня

Другий випадок стався минулого місяця. Породілля під час запланованого кесарева розтину померла. Акушер-гінеколог, яка проводила операцію, розповіла, що ніяких протипоказань не було. Стан породіллі був задовільний. Під час хірургічного втручання, дитина з'явилася на світ живою і здоровою. Тим не менше за якихось загадкових обставин померла жінка, у якої залишилося ще троє діток.

Популярні новини зараз

Платитимете не 2,64 гривні, а 1,05 за кіловат: українцям пропонують унікальну можливість економії на комуналці

Для трамваїв і тролейбусів встановили нові тарифи: скільки коштуватиме поїздка

ТЦК почали перевіряти салони авто

Українцям затвердили нові тарифи з 1 червня: комуналка стане ще більшим ударом

Показати ще

Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала у зв'язку з ускладненнями від анестезії. Варто відзначити, що після смерті жінки, анестезіолог написала заяву за власним бажанням. І найцікавіше, що цей інцидент стався також у Жидачівської лікарні.

Родичі жертви не стали писати заяву в правоохоронні органи. Тим не менше після розголосу даної ситуації, поліцейські зацікавилися в даній справі і відкрили кримінальне провадження.

Третій випадок стався в лютому. Чоловік захворів на грип, а на наступний день він втратив свідомість. У нього почалася гарячка і родичі викликали швидку допомогу. Коли чоловіка привезли до лікарні, він помер. Вдова розповідає, що лікар не змогла правильно поставити діагноз і виписала препарати з інтернету. З її слів, лікар постійно з кимось радилася, так як не могла визначитися з тим, що турбувало чоловіка. Виявилося, що у чоловіка не грип, а пневмонія тяжкого ступеня. Вдова сподівається лише на те, що ці медики не будуть і далі калічити людей. Інформації з приводу відкриття кримінального провадження - немає.

Нагадаємо, у Львові сталася загадкова низка смертей.

Як раніше повідомляв Знай.uа, помер батько постмодернізму в літературі.

Знай.uа писав, жінка померла біля лікарні.