Вночі, з 26 на 27 лютого, у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода. Співробітники патрульної поліції повідомляють, що жінка створила аварійну ситуацію на дорозі, в результаті якої могли постраждати діти.

Так, сьогодні вночі у Львові жінка в стані алкогольного сп'яніння сіла за кермо. Повідомляється, що відсоток алкоголю в крові був в дев'ять разів більше норми.

Відомо, що п'яна жінка не впоралася з керуванням автомобіля і в'їхала в лісосмугу. У салоні машини з нею перебували двоє її дітей - дочка, якій три рочки, і син, якому шість років.

В результаті аварії діти травмувалися. Співробітники патрульної поліції викликали швидку допомогу, так як виявили на тілі дітей синці. У дівчинки був синець під оком, а у хлопчика - на ніжці.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Мати двох діток відмовилася від того, щоб її малюків відвезли в медичний заклад. Вона була впевнена, що з ними все в порядку і їх нічого не турбує. Тим не менш обіцяла вранці самостійно відвезти їх до лікарні для спеціалізованого огляду.

Повідомляється, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди жінці загрожує штраф. Один штраф за водіння в нетверезому стані, а другий штраф за скоєння дорожньої аварії. Машину зловмисниці на евакуаторі доставили на штрафмайданчик.

Нагадаємо, відомий баскетболіст Андрій Романица загинув у дорожньо-транспортній пригоді на Прикарпатті. Повідомляється, що його дружина Оксана на даний момент знаходиться в реанімаційній палаті, де їй надають усю необхідну медичну допомогу.

Як раніше повідомляв Знай.uа, поліцейські спровокували подвійну дорожньо-транспортну пригоду. У відділення поліції надійшов сигнал про те, що водій маршрутки веде себе неадекватно і провокує аварійну ситуацію на дорозі. Поліцейський автомобіль почав переслідувати маршрутчика, в результаті сталося ДТП.

Знай.uа писав, у Львові сталася низка страшних дорожньо-транспортних пригод. Серед постраждалих є діти.