26 лютого, близько 23:45, на Південному мосту сталося ДТП. Водій на Toyota «влетів» в електроопору. Постраждалих немає. Про це повідомляє "Інформатор".

Водій Toyota їхав у бік Придніпровсьа. Водій проїхав по клумбі і врізався в електроопору. За попередньою інформацією, водій втомився і заснув за кермом. Після того, як патрульні перевірили водія на драгері, прилад показав нулі. На місце ДТП викликали комунальщиків. Електроопора виявилося досить міцною і від удару автомобіля не постраждала. Від удару впав тільки ліхтар.

Нагадаємо,що заснув за кермом: автобус з українцям потрапив у жахливу ДТП.Стало відомо про жахливу ДТП у Білорусі, в якому постраждали українські громадяни. Так, в Оршанському районі автобус потрапив у ДТП міжнародного сполучення Київ-Таллінн, на борту якого, в тому числі, перебували громадяни України.Як повідомляє Управління внутрішніх справ Вітебського облвиконкому, аварія сталася близько 4:30 ранку. В автобусі перебувало 53 особи серед них були громадяни України, Молдови та Росії. За попередньою інформацією, водій автобуса заснув за кермом і на 186-му км автодороги М8 біля села Светочевка наїхав на світлову опору, після чого автобус перекинувся на бік у кювет по ходу руху.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що три маршрутки некруто під Києвом: за життя потерпілих борються лікарі.Відомо, що в результаті страшної аварії постраждали двоє водіїв та два пасажири, яких з різними тілесними ушкодженнями доставили в районну лікарню. На місці аварії зараз працює слідчо-оперативна група, допитуються учасники ДТП, свідки, встановлюються всі обставини і причини події.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

"Знай.uа" писав, що п'яний киянин розкришив 7 авто і пішов спатоньки.У неділю, 29 липня, в Києві на Оболоні сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Водій на "єврономерах", попередньо трохи прийнявши на груди, їхав по проспекту у бік станції метро "Оболонь" і врізався в припаркований біля узбіччя Skoda Octavia, передає Інформатор.