Поліцейські займаються розслідуванням злочинів. Про це повідомляє "facti.ks.ua".

У період з 5 по 6 лютого невідомий пробрався в церкву в селище міського типу Асканія-Нова Чаплинського району. Злочинець пошкодив вікно і виніс із храму майно, яке поки уточнюється.Поліція встановлює особу зловмисника.

У період з 6 по 7 лютого була обкорована церква в селі Зеленівка Херсонської міської ради. Зловмисник вкрав ювелірні вироби. Правоохоронців чекає важка робота, адже хто ео зробив, поки невідомо. Варто відзначити, що скрізь зловмисники залишили свої "сліди".

Нагадаємо, що поліцейська і митник серед ночі вкрали зупинку, але все зняла камера. Соромно дивитися.Днями в мережі оприлюднили відео, на якому видно, як митник і поліцейський розкрадають в Ужгороді оснащену за останнім словом техніки автобусну зупинку.Про це повідомив на своїй сторінці житель Ужгорода, журналіст Віталій Глагола

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що тисячі крадіжок зі зломом: список найбільш небезпечних районів Києва.Дуже важливим є той факт, що перед покупкою житлової нерухомості важливо оцінити не тільки стан об'єкта і будівлі в цілому, але і поцікавитися кількістю скоєних квартирних крадіжок у районі передбачуваної. Так як велика кількість зареєстрованих правопорушень збільшує ризик, що житло можуть пограбувати. Про це пише портал "Политека".

"Знай.uа" повідомляв, що хакери винайшли нову пастку для власників iPhone: як уникнути крадіжки.Експерти видання KrebsonSecurity повідомили про виявлення нового незвичайного способу проведення хакерських атак на користувачів смартфонів iPhone. За заявою фахівців, хакери обдзвонюють власників iPhone з використанням номера, який повністю відповідає номеру цієї служби підтримки Apple. Причому користувачі смартфонів ні про що не здогадуються.