У Києві, патрульні поліцейські розшукали викрадену фуру та затримали водія. Чоловік не реагував на вимогу копів зупинитися й намагався втекти.

Про це розповів заступник керівника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на особистій сторінці у Facebook.

"Для зниження швидкості, блокування та зупинки героя довелося застосувати декілька службових авто і організувати спеціальні заходи на дорозі. Що було виконано дуже чітко та професійно.

Ну а далі: затримання, кайданки, сумне обличчя героя, слідство встановлює деталі і десь там не за горами...героїчна відповідальність", - йдеться в дописі.

Правоохоронці отримали орієнтування про викрадення вантажівки, просто зі станції техобслуговування, на Київщині. Авто, яке на великій швидкості неслось у напрямку Борисполя, помітили на проспекті Бажана. Водій на вимогу патрульних не зупинявся і, навіть, виїхав на зустрічну смугу, вже за містом.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Відео карколомної гонитви оприлюднили патрульні у соцмережах. Зрештою, поліцейським вдалося заблокувати машину, а водія-утікача затримати.

"Коли водій транспортного засобу "Сканія" вже перетнув розмежувальну лінію та виїхав на смугу зустрічного руху, екіпажами патрульної поліції саме в той момент було заблоковано транспортний засіб і цей водій був затриманий", - зазначив Олексій Білошицький.

Нагадаємо, що невідомі на автодорозі "Миколаїв - Херсон" відібрали понад 15 мільйонів гривень з Range Rover миколаївця, який повертався додому.

Як повідомляв "Знай.ua", сина нафтового топ-менеджера знайшли мертвим.

Також "Знай.ua" писав, що в українській столиці на вулиці Антоновича поліція заарештувала банду нальотчиків. Відомо, що грабіжники за ніч 17 лютого обікрали щонайменше чотирьох жителів Києва.