У курортному селищі Затока в Одеській області сталася пожежа на базах відпочинку. Вогонь знищив двадцять будівель. Про це в понеділок, 25 лютого, повідомила прес-служба обласного управління ДСНС.

У ДСНС сказали, що 25 лютого о 04:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на території бази відпочинку в смт Затока Білгород-Дністровського району. Коли рятувальники прибули на місце події вони встановили, що відкритим полум'ям горять будівлі на базах відпочинку "Черемшина" та "Надзбруччя".

Рятувальники повідомили, що гасіння пожежі ускладнювалося щільною забудовою території дерев'яними будівлями і відсутністю обладнаного місця для збору води з моря.

У ДСНС відзначили, що рятувальники локалізували пожежу о 06:45 і повністю ліквідували в 08:25 на площі 800 квадратних метрів. В результаті пожежі знищено: 16 одноповерхових будівель, 3 двоповерхових і 1 триповерхова. Всього згоріло 20 будівель. 57 поряд розміщених будівель врятовані. На даний момент встановлюється причина займання.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На щастя, загиблих і постраждалих в результаті пожежі виявлено не було.

Нагадаємо, що у Києві палає "Ливобережка": перші кадри з місця пожежі.У Києві біля однієї зі станцій метрополітену спалахнула пожежа, який неабияк налякала жителів столиці.

Нещодавно "Знай.uа" у Києві на Дарниці спалахнула масштабна пожежа, всі в чорному диму: відео.На Лівому березі української столиці сталася масштабна пожежа. Так, загоряння виникло на вулиці Червоноткацькій. У мережі показали відео з місця інциденту.

"Знай.uа" повідомляв, що страшна пожежа охопила панельний будинок, є загиблі: рятувальники виявилися безсилі.Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Montreal Gazette. За інформацією журналістів, пожежа почалася в підвалі будівлі і на першому поверсі, після чого вогонь охопив всю будівлю. Відзначається, що в будівлі не спрацювала пожежна сигналізація, тому жителі не відразу дізналися про пожежу. Щоб врятуватися від вогню люди вистрибували з вікон.