Знаменитого російського режисера Георгія Данелию ввели у штучну кому. Днями з болями в грудях його терміново доставили в реанімацію.

У суботу, 23 лютого режисер поскаржився рідним на сильну задишку і біль у грудях. Його екстрено госпіталізували в московську клініку.

Спочатку лікарі думали, що у Георгія Данелії пневмотракс (скупчення повітря в грудях), а пізніше діагноз змінили на пневмонію.

Як розповіла його дружини Галина Юркова-Данелія, лікарі ввели її чоловіка у штучну кому.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Зараз проводять обстеження, стежать за станом", повідомила вона.

Варто відзначити, що 88-річний сценарист страждає емфіземою легень протягом тривалого часу. Враховуючи анамнез, лікарі наполягли на негайній госпіталізації, оскільки почули скарги на труднощі з диханням. У режисера діагностували пневмотракс (скупчення повітря в плевральній порожнині, яке викликає задишку і хворобливі відчуття при диханні, а також загрожує колапсом легені).

Георгій Данелія народився в Тбілісі в 1930 році, а через рік його сім'я переїхала в Москву. Основним місцем роботи відомого режисера став «Мосфільм». Справжнє визнання Данелії принесли стрічки "Кін-дза-дза!", "Не горюй!", "Афоня", "Міміно", "Осінній марафон", "Я крокую по Москві".

"Лікарі ввели його в медичну кому. Зараз проводять обстеження, стежать за станом", – коментує дружина.

Нагадаємо, знамениту акторку екстрено госпіталізували з гострим інфарктом. В Росії екстрено госпіталізували знамениту актрису.

Як повідомляв Знай. ua, знаменитого режисера ввели у штучну кому. Режисера Георгія Данелию ввели в кому.

Знай. ua писав, пішов з життя зірка серіалів і "голос" голлівудських акторів. Голосом актора "говорили" Вин Дизель, Сильвестр Сталлоне, Мел Гібсон, Джордж Клуні.