У суботу, 23 лютого, в одне з львівських відділень поліції надійшов сигнал від телефонних "терористів" про те, що залізничний вокзал і автовокзал заміновані.

Прес-служба поліції розповідає, що до них надійшов дзвінок, де говорилося про те, що два вокзали заміновані. Тим не менш жодних умов не висувалося, щоб уникнути вибуху.

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, група кінологів та експерти-вибухотехніки. Як годиться, вони оглянули територію вокзалів і прилеглі до них території. В результаті, як повідомляють в прес-службі поліції, ніякої вибухівки виявлено не було. Тим не менш, у зв'язку з підвищеним рівнем небезпеки, було евакуйовано сімсот осіб.

На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Співробітники правоохоронних органів намагаються встановити особу телефонного "терориста", щоб залучити його до відповідальності за завідомо неправдивий сигнал про небезпеку для життя громадян.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Примітно, що за день до цього інциденту, 22 лютого, в поліцію вже надходив сигнал про замінування вокзалу. Зрозуміло, фахівці виїжджали на місце можливого інциденту, але нічого не знайшли. Особу телефонного "терориста" практично одразу встановили. Ним виявився раніше судимий сорокарічний житель Львівщини. Співробітники правоохоронних органів з'ясовують усі обставини справи. На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, у Києві "мінували" супермаркети "Сільпо". У зв'язку з цим, співробітники правоохоронних органів евакуювали всіх працівників мережі супермаркетів "Сільпо". Примітно, що адресу, за якою знаходиться супермаркет, телефонний "терорист" не зазначив. Тому довелося обстежити всю мережу.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Надія Савченко залишилася у в'язниці через можливе "замінування" будівлі суду. Відомо, що вона сама відмовилася покидати лаву підсудних до тих пір, поки не отримає текст рішення. Потім Савченко звернулася за допомогою в поліцію.

Знай.uа писав, у Львові затримали неповнолітнього хлопця, який повідомив про "замінування" гуртожитку.