Сьогодні, 24 лютого, у Дніпровському районі міста Києва, на вулиці Алма-Атинській, трапилась ДТП: на зупинці електротраснпорту водій автомобіля Audi врізався в електроопору. Про це повідомля Главком.

У результаті ДТП один чоловік загинув - пасажир, який сидів у машині водія, та під час удару отримав значні тілесні ушкодження. Він помер у кареті швидкої допомоги. Також є одна потерпіла - пенсіонерка, яка на момент ДТП стояла на зупинці й чекала громадський транспорт. Жінку госпіталізували з травмами різного ступеню тяжкості.

Пасажир, що знаходився на задньому сидінні автомобіля не зміг самостійно вибратися із машини, адже ого затисло між двох сидінь, тому його вирізали рятувальники та відправили до лікарні. Водій, який винен у скоєнні ДТП, разом з іще одним пасажиром самостійно вибралися з машини та покинули місце події.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, тож чоловікові загрожує до 8 років ув'язнення та заборону на керування транспортом до 3 років.

Раніше ми писали, що у Солом'янському районі в Києві сталася аварія за участю тролейбуса №50 та позашляховика Toyota RAV4. Стало відомо, що у водія автомобіля стався повторний інсульт. Медики прибули на місце події дуже швидко, після чого прийняли рішення про негайну госпіталізацію водія позашляховика.

Нагадаємо, у Львівській області в ДТП на трасі Мукачево – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів біля одного з сіл Пустомитівського району постраждали троє осіб.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Тверській області трьох українців затримали за підозрою у виготовленні наркотиків в особливо великих розмірах, про що заявили у ФСБ Росії.

Також "Знай.uа" писав, що "Міністра ДНР" затримали в Москві і депортують в Україну: вкрав зарядку від смартфона. Його ім'я - доволі гучне в колах путінських бойовиків. Корупція, гідна молодої республіки.