У Києві сталося ДТП зі смертельним результатом. На перетині вулиць Братиславської та Андрія Малишка Mercedes S500 вилетів під фуру DAF на молдаских номерах. Аварія сталася в ніч на п'ятницю, 22 лютого, за даними видання Інформатор.

Попередньо відомо, що колона вантажівок з чертырех машин рухалася по братиславській у бік метро «Чернігівська». Фури їхали з Молдови. У цей момент Mercedes S500 з необережним водієм за кермом вилетів з вулиці Малишка на Братиславську.

Кажуть, водій не вибрав безпечної швидкості і навіть не спробував загальмувати – його автомобіль зім'яло першої фурою. Від удару кабіну вантажівки повністю розтрощено. Водій їхав не сам, а з жінкою-пасажиром.

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Водій 1966 року народження помер на місці. Дістати його з понівеченого автомобіля не представилося можливим, тому рятувальникам довелося застосувати спецінструмент, щоб дістати тіло з автомобіля. Його супутниця з важкими травмами голови госпіталізована стан критичний.

За словами рятувальників, від чоловіка відчувався сильний запах алкоголю. Ймовірно, це і стало причиною аварії, але далі буде розбиратися слідство.

На місці працювали бригади медиків, патрульні, рятувальники ДСНС та слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються.

Нагадаємо, 17 лютого в Сполучених Штатах Америки відбулося масова дорожньо-транспортна пригода. Сорок сім автомобілів зіткнулися, так як не впоралися з керуванням на крижаній дорозі. У масовому ДТП є постраждалі та загиблі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Ольга Скабеева потрапила в ДТП. Але її коханий не заперечує і не підтверджує дану інформацію.

Знай.uа писав, три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром.