Вчора, 21 лютого, в Службу порятунку надійшов сигнал про те, що в Жидачівському районі Львівської області біля житлових будинків було виявлено двадцять вісім мін калібру п'ятдесят міліметрів і дві міни калібру сто двадцять міліметрів. Відомо, що дані міни збереглися ще з часів Другої світової війни.

Стало про це відомо сьогодні, 22 лютого. Цю інформацію розповсюдили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій. У повідомленні говориться, що ДСНС близько шести годин вечора провели всі необхідні роботи і вилучили міни. Далі тридцять мін часів Другої світової війни були знищені.

До речі, останнім часом у Львові дуже часто надходять сигнали про мінування будівель. Згадати тільки недавній випадок, коли жартівник вирішив посміятися і повідомив про мінування гуртожитку. Варто пам'ятати, що за неправдиве повідомлення загрожує як адміністративна відповідальність, так і кримінальна.

Нещодавно також стало відомо, що у двадцяти п'яти львівських букмекерських конторах шукають вибухівку. Зрозуміло, всі необхідні дії щодо виявлення вибухівки були проведені. На даний момент співробітники правоохоронних органів шукають чоловіка, який повідомив про замінування.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Також у відділення поліції надходив сигнал про замінування Служби безпеки України. Зловмисник заявив, що через дві години будівля злетить в повітря. Тим не менш фахівці на території СБУ та прилеглих територіях нічого не виявили.

До речі, за такі жарти загрожує кримінальне провадження за статтею 259 ККУ. А це завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян.

Нагадаємо, замінували харківську гімназію. У зв'язку з сигналом, були проведені спеціальні роботи, але нічого не було виявлено.

Як раніше повідомляв Знай.uа, замінували популярний київський торгівельно-розважальний центр. Всіх відвідувачів попросили покинути будівлю. Обставини справи з'ясовуються.

Знай.uа писав, у Харкові ледь не замінували будівлю суду і місцеве метро. На щастя, інформація не підтвердилася.