Стало відомо, що п'ятого лютого співробітники правоохоронних органів затримали свого колегу - начальника третього міжрайонного відділу управління протидії наркозлочинам Головного управління Національної поліції Львівської області.

Повідомляється, що поліцейський вимагав від одного із місцевих жителів Львова велику суму грошей і неодноразово її отримував. Натомість він обіцяв громадянину "зам'яти справу" про збут наркотиків, а це сто грам героїну, які напередодні сам і продав чоловікові.

Відомо, що поліцейський отримав аванс після продажу наркотичних засобів у розмірі три тисячі двісті п'ятдесят американських доларів. Потім він отримав решту суми в розмірі також трьох тисяч двісті п'ятдесят американських доларів та вісім тисяч гривень. В момент другої передачі грошей поліцейського спіймали на гарячому і затримали.

До речі, за мовчання поліцейський вимагав у жителя Львова шість з половиною тисяч американських доларів і ще шістнадцять тисяч гривень.

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

У зв'язку з даним інцидентом, було відкрито кримінальне провадження. На даний момент затриманий знаходиться в слідчому ізоляторі. Тим не менш за нього можуть внести заставу в розмірі ста п'ятдесяти восьми тисяч гривень.

Також зловмисникові інкримінують статтю двісті восьму Кримінально-процесуального кодексу України. Дана стаття говорить про те, що уповноважена посадова особа має право без ухвали слідчого судді, суду затримати особу, підозрювану у вчиненні злочину, за який передбачено покарання у вигляді позбавлення волі.

Нагадаємо, львівські митники погоріли на ввезенні елітних авто. Тепер там проводяться обшуки і правоохоронці з'ясовують, в якому розмірі державі завдано збитків. Слідство триває.

Як раніше повідомляв Знай.uа, співробітники правоохоронних органів врятували дорослого чоловіка від білки. Відомо, що білки, які залишилися без своїх мам, можуть перемикати увагу на людей і переслідувати їх.

Знай.uа писав, співробітники правоохоронних органів взяли на роботу папугу з бойовим характером.