21 лютого на вулиці Михайла Грушевського трамвай "зажував" ВАЗ. Аварія стала причиною великої пробки, яка тягнеться на кілька кілометрів вниз.

Аварія відбулась близько 17:15. Про це повідомляє "Інформатор". Відомо, що ВАЗ їхав вгору Михайла Грушевського, коли на кільце "заходив" трамвай №12. Очевидці кажуть, що водій автомобіля навіть не намагався пригальмувати і пропустити трамвай, внаслідок чого врізався в перші передні двері першого вагона. Чоловік пояснив, що він не міг загальмувати швидко, так як у нього жигуль.

Пізніше стала відома причина такої необережності. У водія ВАЗа були всі ознаки наркотичного сп'яніння. Крім того, він не зміг пред'явити копам ні посвідчення водія, ні страховий поліс. Сказав, що у нього вкрали сумку і він не встиг відновити документи.

В момент розборок правоохоронців у тому, що відбулося, на Михайла Грушевського утворилася величезна пробка. Якщо ви водій, радимо вам вибирати альтернативні шляхи руху. Якщо це неможливо, вам доведеться постояти близько 15-20 хвилин у пробці. Тим, хто планує їхати на трамваї, варто враховувати, що зараз трамваї піднімаються з глухого кута по вулиці Грушевського, а потім спускаються вниз.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Нагадаємо, що неадекватний водій-наркоман вирішив, що він мавпочка: курйозне відео.У Житомирі один з перехожих помітив водія в абсолютно неадекватному стані. Відповідне відео опублікував у своєму Facebook УНІАН.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що наркоман і боягуз: урод на позашляховику збив дитину і втік.Проводяться слідчі дії з метою встановлення обставин цього правопорушення.

"Знай.uа" писав, що маршрутник-наркоман покалічив киянку.Киянка отримала травму через неуважність водія маршрутки.У понеділок, 6 березня, киянка отримала травму через неуважність водія маршрутки.