У Миколаєві обвинувачений в нанесенні 15 ножових поранень майстру спорту з пауерліфтингу Владиславу Гуртовенку, Юрій Богомятков порізав вени у залі суду.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент стався у ході засідання суду, де мали б продовжити вивчати письмові докази, що наявні у справі.

Проте у ході засідання адвокат обвинуваченого Ольга Разумовська попросила суд долучити до матеріалів справи заяву одного із свідкыв, який заявляв, що у ході нападу отримав тілесні ушкодження від Гуртовенко. За висновком лікаря ушкодження відносяться до легких.

Адвокат продовжила лінію захисту, заявляючи, що обвинувачений здійснював самозахист та не нападав на чоловіка. Проте прокурор на це заперечив, що справа стосується не Клеменченко, а безпосередньо Богомяткова.

Популярні новини зараз

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

На це обвинувачений сказав, що у нього теж буде клопотання. Коли йому надали слово, він попросив медичної допомоги, так як у нього погіршилося здоров'я після інциденту в Миколаївському СІЗО.

"Я як тварина яку утримують роками! Ці нелюди п'ять років не можуть довести справу, шостий суддя змінився! Це взагалі нормально? Ви в своїх рішеннях посилаєтеся на те, що мене потрібно ізолювати від суспільства, що суспільство повинно бути убезпечене від таких, як я. Ви кого з мене зробили? Ви через що мене тут тримаєте? Другий рік це триває, відкладається. Чому я тут утримуюсь? за що? Просто скажіть мені, за що? У мене немає іншого виходу! Просто немає! я буду голодувати з цього дня. Тому що мене возять, мурижать етапами, СІЗО, конвоями, це дурдом, повне свавілля, ви мене губите! Я тут незаконно утримуюсь! За що? За те, що я захищав своє життя? За те, що він мене різав, людину різав? За те, що він був з ножем, цей трансвестит 100-кілограмовий, який зараз поїхав циці свої качати? Він кліп зняв, з усього сміється в цьому кліпі, у мене немає іншого виходу, немає", - зазнача чоловік.

Після цих слів він дістав невідомий предмет та порізав собі вени.

У засіданні відразу ж оголосили перерву. Коли конвойні сказали вийти всім із залу, підозрюваний почав кричати на адресу прокурора.

Нагадаємо, у Києві зловили вбивцю репетитора англійської мови.

Як повідомляв "Знай.ua", львів'янину дали довічне за моторошне вбивство.

Також "Знай.ua" писав, що бойовики масово саджають "ветеранів ДНР", Путін оголосив чистку.

Підприємець відсудив у держави півмільйона гривень за незаконне ув'язнення