Сьогодні, 19 лютого, харківський Окружний адміністративний суд задовольнив заяву активістів Харківського антикорупційного центру про забезпечення позову за тарифами. Вирішили призупинити дію нових тарифів. Рішення набуває чинності з 20 лютого до розгляду позову по суті. Цю інформацію підтвердив член правління ХАЦ Дмитро Булах. У своєму Facebook він написав, що тарифи по 6 гривень трамваям і тролейбусам зупинили. Дмитро пише, що з завтрашнього дня проїзд буде по 4 гривні.

Місцеве видання "MyKharkov.info" процитував суддю Олену Шляхову, яка говорила, що заява адміністративного позову задоволено. Рішення набуває чинності негайно з моменту проголошення. Так само вона заявила, що рішення суду може бути оскаржено.

Разом з цим проходить розгляд позову активістів про скасування нових тарифів на проїзд у Харківському метрополітені. Теж місцеве видання говорить, що мерія Харкова запевняє в тому, що нові тарифи в трамваях, тролейбусах та метрополітені були введені у відповідності з усіма необхідними законодавчими нормами.

Нагадаємо, що у Києві очікується підвищення цін на проїзд у маршрутках: коли і на скільки.Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація, що в маршрутках передмістя Києва зросте ціна на проїзд. Вже з першого листопада будуть відомі остаточні тарифи.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що ціни на маршрутки знову зроблять українцям дуже боляче.У Запоріжжі істотно подорожчає громадський транспорт. Проект рішення виконкому про зміну тарифів на проїзд в міському транспорті був оприлюднений на сайті мерії міста.

"Знай.uа" писав, що пересідаємо на велосипеди: як буде коливатися ціна на бензин.В Україні в найближчі півроку очікується помітне збільшення ціни на бензин. Це пов'язано з коливаннями світових цін на нафту. Такий прогноз озвучив експерт Інституту енергетичних стратегій Юрій Корольчук. Експерт упевнений, що нинішнє підвищення цін – це результат зростання нафти на світових ринках.